www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Predprijave in zemljevid Sejalec 2007

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Predprijave in zemljevid Sejalec 2007

Avtor BTPS
Datum
24. maj 2007
Tip
Novica

V sklopu aktivnosti razpisa Sejalec 2007 se je 20. maja zaključilo zbiranje predprijav. Odzvalo se je 20 slovenskih turističnih ponudnikov in nastala je nova spletna stran s predstavitvami njihovih uspelih turističnih domislic. Poleg zanimivega branja obiskovalce na spletni strani čakata klasičen in »satelitski« interaktivni zemljevid, po katerem lahko od predprijave do predprijave potujejo preko spleta ali se na raziskovanje prijavljenih novosti odpravijo v prostem času. Na spletni strani je dodana tudi možnost oddaje komentarjev o posameznih novostih, ki bodo v pomoč strokovni komisiji.

Več informacij www.slovenia.info/sejalec

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...