www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kamenčki iz Medvod

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kamenčki iz Medvod

Avtor Zavod Sotočje
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Kamenčki iz Medvod je kombinacija promocijske akcije in nagradne igre.

Glavna ideja je, da skozi promocijsko akcijo pripravimo paket z več ponudniki (gostinci, ponudniki prenočitvenih kapacitet, ponudniki preostalih turističnih storitev) in tako neposredno povežemo ponudnike storitev s končnim uporabnikom. Ponudniki bodo v akcijo prispevali svoje storitve, uporabniki bodo te ponudbe vsak mesec lahko koristili. Ponudnik bo mesečno ponudil bodisi popust pri storitvi bodisi fiksno cenejšo storitev v višini 5 €, uporabnik pa bo lahko to ugodnost koristil le v tistem mesecu. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Zavod Sotočje.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...