www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::sLOVEnia EAT

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

sLOVEnia EAT

Avtor GH Livada
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

"sLOVEnia EAT" - z omamnimi vonji in okusi naših babic popelje udeležence v svet pristne slovenske tradicionalne kuhinje z modernim pridihom.

Od Prešernovega trga na mestno tržnico, z ladjico na Livado, sprehod in okušanje zelišč ob Ljubljanici do vrta gostilne Livada, kjer si bodo udeleženci sami pod budnim očesom "šefa kuhinje" pripravili štirihodni meni tradicionalne slovenske kulinarike.

Trajanje: 4 ure

Število udeležencev: min. 4 - max. 14 

Termin: maj - oktober

Izvajanje: 9.30 - 13.30 (kosilo) in  17.30 - 21.30 (večerja)

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja GH Livada.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...