www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Gremo na EKOled!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Gremo na EKOled!

Avtor zlebnik.mojca@gmail.com
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Pridelava ekološkega sladoleda bo turistom prinesla ohladitev, svežino, lep razgled in predvsem pobeg pred vsakdanjimi skrbmi. Sestavine domačih ekoloških kmetij sadja, zelenjave in dodatnih potrebnih sestavin bodo mimoidoče prepričale, da se bodo vedno radi vračali. V prečudoviti naravi si bodo odpočili, se ohladili, poizkusili nove okuse, si spočili oči pred čudovitim razgledom nad Ojstrico, Raduho, Lepenatko, Smrekovcem in Goltem ter 24 ha veliko domačijo, ki je zaščitena s kulturno dediščino. Ponudili jim bomo toplino, varnost, počitek in zadovoljstvo ter domačnost, ki jih bo navdušila, da se bodo vedno radi vračali nazaj.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja zlebnik.mojca@gmail.com.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...