www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::DOM-ino RAFT ROYAL HOLIDAJ

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

DOM-ino RAFT ROYAL HOLIDAJ

Avtor raftroyal
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

RAFT ROYAL HOLIDAY (DRRH): svojo izvorno platformo velikost izvzema iz tradicionalnega splavarjenja. Reka Drava po zajezitvi HE izgubi bistven pomen transporta. Konfigurira se novo življenje ob reki in gladina tako ostaja prazna. Novonastala podoba DRRH je sodobna, zadovoljuje predpisom, pogledom, in funkcijam potreb sodobnega načina življenja. Nudi ugodje skozi vse leto in zagotavlja bivanje v najostrejših pogojih. Na trg vstopa skozi absolutno normalno odprta vrata, kar v prevodu pomeni, da so »podobne« gradnje  v svetu poznane na vseh primerljivih in večjih rekah, jezerih v urbanem in naravnem okolju. Možnost plovbe med HE Vuzenica in HE Vuhred pa z dolžino plovbe zadovoljuje z izvirnimi pogledi na kraje Vuzenica, Muta, del Radelj ob Dravi, Vuhreda, Vasi, …  Lahko vključuje fizične in pravne osebe podobnih dejavnosti.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja raftroyal.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...