www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Pohodniška mesta Slovenije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pohodniška mesta Slovenije

Avtor matej_hiking
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Naša poslovna ideja je prvenstveno namenjena tujim turistom, ki so gosti naših mest. Izhaja iz podatka, da Ljubljano vsako leto obišče več tujih turistov, a se skoraj vsi ustavijo le za največ dve noči.

Glavni cilj je zadržati tujega turista vsaj še eno noč več v mestu, kjer prenočuje.

Cilj je tujim gostom naših mest  predstaviti 10 najboljših sprehodov, izletov ali pohodniških poti znotraj posameznega mesta in v njegovi neposredni okolici prek mobilne aplikacije.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja matej_hiking.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...