www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::SLO-MO-MENT

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

SLO-MO-MENT

Avtor vlevstik
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Preko Slovenije gre ogromno tranzitnih turistov na različne destinacije in v različnih smereh (večina se jih tudi vrača po isti poti). Iz lastnih izkušenj vem, da pogosto pomislim, kako bi se bilo fino ustaviti v kakem mestu, mimo katerega se kdaj peljem, pa se mi zdi preveč komplicirano in potencialno prevelika izguba časa.

Če pa bi na primeren način dobil zanimivo ponudbo, ki bi zagotavljala zanesljivo in enostavno storitev in ki ne bi vzela več časa, kot ga želim postanku nameniti, bi resno razmislil in se pogosteje odločil za postanek (ali pa morda to načrtoval za pot nazaj).

Bistvo ideje je, da se mimoidoče opozori in privabi na naše destinacije – vsaj na kratko – in se jim tako vzbudi zanimanje za Slovenijo nasploh. Da se kar najbolje izkoristi tranzitno pozicijo Slovenije, ki pa je mnogo več kot le transportna pot, saj vemo, da lahko ponudi zelo veliko turističnih užitkov.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja vlevstik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...