www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kolesarski Svet - vodeni kolesarski izleti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kolesarski Svet - vodeni kolesarski izleti

Avtor Snovalec2017
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Na trg stopamo prek blagovne znamke Kolesarski Svet, s pomočjo Facebook/KolesarskiSvet poslovne strani, v nadaljevanju tudi prek lastne spletne strani www.kolesarski-svet.si

Namen zavoda je promovirati kolesarstvo in s tem ekološko mobilnost ter spodbujati ljudi k uporabi kolesa kot najbolj ekološkega prevoznega sredstva. Zavod želi s svojimi dejavnostmi povezovati različne akterje javnega in zasebnega sektorja na področjih svojega dela, jim posredovati znanje, socialni kapital ter tako prispevati k ustvarjanju nove in dodane vrednosti na področju kolesarstva.

Za dosego tega namena bo zavod organiziral in izvajal naslednje storitvene dejavnosti: organiziral in vodil kolesarske izlete, predavanja, seminarje, delavnice na področju ekološke mobilnosti; ozaveščal in informiral javnost o dostopnosti in pomenu kolesarstva in zdravega način življenja. Ciljamo na široko skupino kupcev, saj je kolesarjenje pri nas dobro sprejeto in že uveljavljeno. Velja omeniti, da je to panoga, ki je v vzponu. Naši kupci bodo vsi posamezniki (mladi, srednjih let in starejši), družine z otroki in vsi, ki jih kolesarjenje kakorkoli zanima. Do njih bomo prišli prek socialnih medijev, spletne strani in sestankov v živo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Snovalec2017.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...