www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Project Zero

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Project Zero

Avtor Gorazd Renko
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Project Zero - gre za popolnoma novo ponudbo. Usmerjena je na okoljsko usmerjene turiste.

Ponudba je v tem, da domač ali tuji turist ob nočitvi na področju občine Medvode pridobi »nagrado« sadiko gozdne smreke. S posaditvijo dveh smrek uspe posamezniku izničiti svoj življenjski ogljični odtis.

Turist dobi za vsako noč družine eno smrečico. Dobi ustrezen kupon in lahko prevzame smrečico v lokalni drevesnici ali jo pusti in jo dobi naslednji na seznamu interesentov za prevzem smrečic. Skupno namreč omogočimo posaditev celotne količine smrečic na območju občine Medvode.

Gre za nov pristop do okoljsko naravnanih turistov, saj na ta način že z nastanitvijo v Medvodah dobijo rešitev za svoj ogljični odtis in ga lahko na ta način izravnajo oz. izničijo.

Turist to lahko postane okoljsko osveščen z že samim prenočevanjem v občini Medvode.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Gorazd Renko.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...