www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Bohinjska piknik košara

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Bohinjska piknik košara

Avtor Naster
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Začne se s parom, eden s pleteno košaro v roki, drugi pa z zemljevidom, ki na malce drugačen način prikazuje pot do posebnega skritega kotička v naravi.

Barvna, na roko narisana karta, ki prikazuje glavne značilnosti v prostoru, s pomočjo katerih se orientirata, ju ob pomoči skopih navodil pripelje do odkritja njune idilične lokacije ob potoku v gozdu.

Ko par prispe na cilj, razgrne piknik odejo, odpre lično piknik košaro, ki hrani priznane lokalne dobrote, in si vzame ves čas, ki ga potrebuje za okusno popoldansko doživetje v naravi.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Naster.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...