www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Skrivnostni bunker Škrilj

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Skrivnostni bunker Škrilj

Avtor kocevsko
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Celoten kompleks rovov predstavlja skrivnost gradnje, skrivnost postavitve in skrivnost možnosti bivanja. Gre za objekt, ki je bil do nedavnega nelociran, neznan in javnosti ni bil predstavljen. Zgodba rovov v Škrilju tvori celotno zgodbo podzemnega ozemlja nekdaj zaprtega kočevskega ozemlja. Rovi v Škrilju so zato predstavljali dislocirano enoto podzemnih rovov v Gotenici, ki so bili namenjeni vodstvu države, medtem ko so bili rovi v Škrilju telekomunikacijska enota za veze in planiranje aktivnosti.

Gre za prvi tovrstni projekt na Slovenskem, ki je inovativen, edinstven in zares nekaj posebnega.Turistom nudi nekaj drugačnega, saj bodo lahko doživeli popoln odklop od ponorelega sveta, hkrati pa doživeto, v okolju spoznavali zgodovino.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja kocevsko.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...