www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Plezalne počitnice na Kraškem robu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Plezalne počitnice na Kraškem robu

Avtor Toka Piki
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Ponujamo turistično storitveno dejavnostjo na območju Kraškega roba (Tržaški zaliv, zaledje slovenske obale, severna Istra). Ne gre za tradicionalno turistično ponudbo, temveč za razvoj športno-plezalnih počitnic. Gre za panogo v turistični ponudbi, ki je v tujini, predvsem v Španiji, že dobro razvita, v Sloveniji pa praktično še ne obstaja.

Plezalne počitnice v povprečju trajajo teden dni. V aranžma so vključeni transfer z letališča in nazaj, prenočišče in hrana, prevozi od nastanitve do lokacije plezanja, vsa potrebna oprema in seveda inštruktor plezanja oziroma vodnik. Gostje si sami organizirajo polet do destinacije, organizator jim pomaga z nasveti in informacijami o najbližjih letališčih.

Naša ponudba vključuje tudi vodene oglede lokalnih znamenitosti pod vodstvom izkušenega vodnika. Regija namreč ponuja ogromno zgodovinsko, umetnostno-zgodovinsko, geografsko in športno (kolesarske in pohodne poti) zanimivih destinacij. Poleg tega s tovrstno ponudbo prispevamo tudi k boljši prepoznavnosti in razvoju primorskega zaledja, ki je s strani večjih turističnih agencij neupravičeno nekoliko spregledano.

Gre za dodatek k plezalnim počitnicam, ki ga nismo zasledili pri nobenem tujem ponudniku tovrstnih počitnic.

 

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Toka Piki.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...