www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Interaktivna mapa Slovenije na koruznem polju

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Interaktivna mapa Slovenije na koruznem polju

Avtor Janko
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Spoznavamo Slovenijo je projekt  labirinta na koruznem polju  v obliki interaktivnega  zemljevida Slovenije. Obiskovalci v koruznem labirintu skozi doživetje in zabavo odkrivajo kraje Slovenije in spoznavajo njihove znamenitosti. Večji kraji so predstavljeni z  razglednico, zgodbo in zgodovino. Osebna izkušnja in spoznanja vabijo obiskovalca  k obisku in ogledu predstavljenih destinacij.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Janko.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...