www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Snežniški EtnoMobil

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Snežniški EtnoMobil

Avtor natasamele
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Rdeče intervencijsko vozilo TAM, letnik 84, bomo skupaj z obstoječo 100 let staro kuhinjo na drva predelali v potujoči eko-vrt, intimno gledališče, koncertni oder, domačo eksperimentalno kuhinjo, mini kino, čajno hišo in interaktivni družabni prostor obenem. Iz svoje baze na gradu Snežnik bo zahajal v zaspana vaška jedra in jih za nekaj ur spremenil v območje intimnih prizorišč druženja in uživanja v kvalitetnem kulturno-kulinaričnem dogajanju.

Snežniški EtnoMobil bo pozornost zbujal že od daleč: na strehi bodo bujno uspevala zelišča, s katerimi si bo obiskovalec lahko začinil domačo kavro ali drugo jed, ki jo bodo pripravljali snežniški kuharski mojstri. Iz kuhinje, ki bo zmogla nasititi do 150 ljudi, bo dišalo po domačem kruhu. Vrtički bodo tudi na mizicah, ki bodo krasile okolico EtnoMobila. Na levi strani se bo po dvigu rolete prikazala stara kredenca, ki bo v predalčkih nosila senzorične uganke, na sredi pa imela "glasbeno skrinjo". Na drugi strani bo razložljiv oder za skupino do šest glasbenikov, ki bodo vsak vikend potovali z EtnoMobilom. V notranjosti si bo do osem gledalcev lahko ogledalo kratki art-film, ali pa lutkovno predstavo. EtnoMobil bo platforma, ki bo povezala grad z vasmi, domačine s svetovljanskimi umetniki, obrt in kulturo s turizmom ter na tak način promovirala eko- in nanoturizem.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja natasamele.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...