www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Od kje je Melania? Obiščite njeno rodno mesto v VR

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Od kje je Melania? Obiščite njeno rodno mesto v VR

Avtor viar
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam
Podjetje VIAR je razvilo platformo Viar360, ki omogoča izdelavo izkušenj v virtualni resničnosti iz 360° fotografij in video posnetkov. Takšna izkušnja je veliko bolj vživeta in privlačna, saj ima gledalec občutek, kot da je tam. S tem ko si nadene očala za virtualno resničnost, sam določa, kako se bo zgodba odvila. Izdelano izkušnjo pa si lahko ogleda tudi na drugih napravah, ne samo na platformah za virtualno resničnost. Ker naš predvajalnik deluje preko spletnega brskalnika, se lahko zgodba pogleda na čisto vseh platformah in operacijskih sistemih, od računalnika, tablice do pametnega telefona.
 
Melania Trump je po naših izkušnjah v ZDA verjetno bolj priljubljena kot v Sloveniji. Menimo, da bi jo lahko bolje uporabili pri promociji Slovenije.
 
S kamerami si želimo posneti video o Melanii v 360° tehniki in na naši platformi izdelati izkušnjo v virtualni resničnosti. Takša zgodba bi lahko postala viralna in se hitro razširila po spletu. S tem bi naredili dobro reklamo Sloveniji, posredno pa tudi naši platformi, saj bi ta zgodba služila kot dober referenčni izdelek, ki bi ga lahko pokazali potencialnim uporabnikom.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja viar.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...