www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Čokoladni spomin

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Čokoladni spomin

Avtor Beladoo
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Ideja je nastala ob razmišljanju, kako bi lahko obiskovalcem našega mesta, ki je tudi vpisano na seznam svetovne Unescove dediščine, ponudili nekaj skromnega in cenovno dostopnega. Vsem, od šoloobveznih otrok do upokojencev, ki obiščejo Antonijev rov in Mestni muzej ter druge znamenitosti. Tako smo prišli do ideje o izdelavi čokoladic. Razlog, zakaj čokolada, je tudi dolgi rok trajanja, poleg tega pa je čokolada že sama po sebi vabljiva.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Beladoo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...