www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::PodLjubljano - prvi escape room pod mestom

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

PodLjubljano - prvi escape room pod mestom

Avtor markoma
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Iščem

PodLjubljano (prvi escape room pod mestom) predstavlja inovacijo na področju interaktivnega in zabavnega turizma v Ljubljani. PodLjubljano nudi doživetje, v katerem se prepleta ogled zgodovinske dediščine mesta Ljubljana v sinergiji z izobraževalno noto simuliranja izrednih razmer (zaklanjanje prebivalstva) in miselno-zabavne igre sobe pobega v avtentičnem zaklonišču, zgrajenim med drugo svetovno vojno sredi mestnega parka Tivoli. Nova turistična atrakcija, v kateri se bodo obiskovalci z igranjem miselne in zabavne igre pomikali skozi skrivnostne koridorje zaklonišča ter v njih odkrivali podzemne izvire vode in številne skrivnostne kotičke in »pasti«, ki jih nudi »escape room« PodLjubljano. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja markoma.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...