www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Mariboring

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mariboring

Avtor Mariboring
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Ambicija projekta Mariboring je z nepričakovanim komuniciranjem spodbuditi turiste, nastanjene v živahnih turističnih središčih Slovenije, k enodnevnemu obisku (neznanega) Maribora.

Večina destinacij se na tržišču pozicionira kot najlepše, najboljše in sploh in oh, Maribor(ing) pa želi zabavati in presenečati s pozicije kontrapunkta - najbolj dolgočasno mesto na svetu.

Maribor je krasno malo mesto, ki ponuja vrhunska doživetja, kot so obisk Stare trte z degustacijo vin, vzpon na Pohorje z vzpenjačo in supanje na reki Dravi, kjer čas teče počasneje. Velja pa tudi za mesto, ki poleg narave ne nudi veliko aktivnosti in je navidez zaspano.

Tako se je v Mariboru rodila simpatična besedna igra #Mariboring, ki ki pa s seboj prinaša za turista, ki mesta ne pozna, nepričakovan preobrat. Maribor sploh ni dolgočasen!

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Mariboring.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...