www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Pinup selfie from Slovenia

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pinup selfie from Slovenia

Avtor HelenZ
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Med 1. 7. 2017 in 31. 8. 2017, torej na vrhuncu turistične sezone v Ljubljani, bomo na izrazito turistične točke ob premišljenih terminih (npr. vikendi, večji in/ali bolj obiskani kulturno-umetniški projekti) postavili fotografski tim (m+ž). Tim bo v omenjenem obdobju oddelal 16 delovnih dni. Fotografi bodo oblečeni v prepoznavne in opazne kostume iz 70-ih let prejšnjega stoletja, tim bo opremljen s polaroidno kamero novejše izdelave, filmi zanjo ter z magnetki s podobami Slovenije/Ljubljane. Fotografi bodo pozorno spremljali turistične skupine ali posameznike okoli sebe ter primernim ciljnim skupinam (npr. skupina turistov, ki se že tako ali tako fotografira s svojimi mobilnimi napravami) ali posameznikom ponudili pomoč pri fotografiranju ter opcijo nakupa bolj »avtentične« pin-up polaroidne fotografije njih samih v kombinaciji s promocijskim magnetkom Slovenije/Ljubljane, s katerim lahko fotografijo po prihodu domov pritrdijo na svoje hladilnike ter si tako priskrbijo nepozabni spomin na počitnice. Ta tako ne bo obležal pozabljen na trdem disku osebnega računalnika, pač pa bo s svojo dnevno prisotnostjo v vsakodnevnem življenju lastnikov ves čas generiral prijetne spomine ter teme pogovorov.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja HelenZ.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...