www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Pop up lokal Kombinat

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pop up lokal Kombinat

Avtor Andder
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Pop up lokal Kombinat je poslovni prostor, zamišljen kot edinstven način za doseganje kupcev ob minimalnih stroških za obratovanje. Poslovno-trgovski prostor je opremljen tako, da lahko služi najširšemu miljeju najemnikov. Trajnostno zasnovan prostor, opremljen s starim pohištvom, premišljeno ponuja ustrezne pogoje raznim dejavnostim. V kratkem času ga je možno prilagoditi posebnim zahtevam najemnikov. Pop up lokal Kombinat se nahaja na najbolj frekventni lokaciji v strogem centru Idrije. Opremljen je z brezplačnim WiFi dostopom do interneta, velikimi izložbami in servisnimi prostori (skladišče, toaleta). Delovanje lokala bo prinašalo dodano vrednost idrijskemu okolju na večih ravneh: ekonomski (spodbujanje drobnega podjetništva in nove zaposlitve), družbeni (oživljanje mestnega središča in dvig turistične ponudbe) in kulturni (estetska oživitev mestnega jedra in vnos novih kulturnih programov).

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Andder.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...