www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Večerja na pomolu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Večerja na pomolu

Avtor Tomim
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Večerja na pomolu je nov turistični produkt Portoroža, ki je nastal ob sodelovanju več turističnih akterjev. Ustvarili smo produkt, ki gostom predstavi najboljše, kar na področju kulinarike premore Portorož.

Gre za večerjo, ki je organizirana enkrat mesečno, v obdobju visoke turistične sezone od maja do septembra. Pri večerji sodeluje pet prepoznavnih kulinaričnih ponudnikov iz Portoroža, ki za goste pripravijo pethodno kulinarično razvajanje, ujeto med valove morja. Ujeto med valove morja pa zato, ker smo združili portoroško kulinarično ponudbo z edinstveno lokacijo večerje – osrednjim portoroškim pomolom. Vsak izmed sodelujočih ponudnikov pripravi eno jed, ob kateri postrežemo tudi vino lokalnega pridelovalca. Celotna jed se pripravi  pred gosti v kuhinji na pomolu. Tako lahko obiskovalci in gostje z radovednimi pogledi spremljajo pripravo jedi kuharskih mojstrov. Ob postrežbi kuhar predstavi obiskovalcem pripravljeno jed, vinski poznavalec pa pove nekaj o vinu.

Dober tek

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Tomim.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...