www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Marička!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Marička!

Avtor maricka
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Ste si kdaj zaželeli dobre slovenske hrane, tako na hitro, brez posedanja v gostilni? Ali mar ne manjka ponudbe slovenske »Street Food« hrane po turističnih območjih, z izjemo ob petkih na tržnici v Ljubljani? In mamice, ali imate kdaj potrebo, da na poti iz službe kupite zase in za družino zdrav in polnovreden obrok-kosilo iz lokalno pridelane hrane, ker nimate časa kuhati? Le malokdo ne bi vsaj na eno od vprašanj odgovoril pozitivno. Ne boste verjeli, pred vami je rešitev.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja maricka.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...