www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::fun Slovenia

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

fun Slovenia

Avtor Vesna Kuralt
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Projekt 'fun Slovenia' bo v sodelovanju z RDO Postojnska jama – Zeleni kras izvedel pilotno študijo razvoja odročne turistične regije s pomočjo spletne promocije doživljajskega turizma in organizacijo prevoza do posameznih doživetij. Spletni portal ne bo le oglaševal ponudbe doživetij v regiji, ampak tudi omogočal rezervacijo doživetij le dan ali dva vnaprej. Poleg tega bo prek spleta možno rezervirati prevoz in si ga deliti z naključnimi turisti. Tako portal rešuje problem sodobnega turista, ki je spontan in išče atipično turistično ponudbo. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Vesna Kuralt.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...