www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Za snovalca letos 47 idej

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Za snovalca letos 47 idej

Avtor BTPS
Datum
21. marec 2017
Tip
Novica

Na poziv Snovalec 2017, s katerim iščemo najbolj obetavne in inovativne ideje, ki imajo potencial, da pomembno obogatijo slovenski turistični prostor, je prispelo 47 prijav. 

Rok za prijavo na poziv se je iztekel včeraj ob polnoči. Danes je bil že opravljen tehnični pregled vseh prijav. Avtorji pomanjkljivih prijav so bili pozvani k dopolnitvam. 

Vse prispele ideje, ki bodo izpolnjevale razpisne pogoje, bodo javno objavljene v ponedeljek, 27. 3.

V nadaljevanju bo 10-članska strokovna komisija izbrala polfinaliste, ki jih bo povabila na osebno predstavitev. Najboljši med njimi bodo s Slovensko turistično organizacijo sklenili pogodbo o sodelovanju na področju prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije in prejeli del denarnega sklada v višini 15.000 evrov.

Spremljajte nas še naprej!

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...