www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zgodba o zmaju in pehtranu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zgodba o zmaju in pehtranu

Avtor dreamlabsonce
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Zgodba o zmaju in pehtranu se je začela pred dobrima dvema letoma ob razvoju design telling spominkov s podobo zmajčka z veduto in hkratnem raziskovanju kulinaričnih posebnosti mesta Ljubljane.  

Takrat smo ob iskanju produktov, ki bi dopolnili asortima spominkov v ljubljanskih trgovinah, razmišljali o tem, da bi bilo zelo zanimivo predvsem z vidika story tellinga, če bi lahko povezali Zmajčka – maskoto mesta Ljubljane tudi s ponudbo kulinaričnih izdelkov.

Poleg tradicionalnih ljubljanskih jedi, ki so zajete v knjigi  Okusi Ljubljane in novejše Ljubljanske torte, bi s tem dobili tudi enoznačno prepoznavno kulinarično posebnost, ki bi turistom na obisku v naši prestolnici pustila še poseben pečat. O doživetju posebnih okusov pa bi svojim prijateljem lahko pripovedovali tudi ob vrnitvi domov.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja dreamlabsonce.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...