www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::RECIKL - galerija koles

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

RECIKL - galerija koles

Avtor Turistično društvo Kostanjevica na Krki
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Ideja je stara dvokolesa na nožni pogon (BICIKL) zbrati, če bo potrebno po simbolni ceni odkupiti, obnoviti, jih umetniško obdelati z barvami in dati (RECIKL) v uporabo turistu za ogled mesta na otoku, bližnjih naravnih in kulturnih znamenitosti ter zadovoljitev potreb po mobilnosti v zameno za prevoz z motornim prevoznim sredstvom.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Turistično društvo Kostanjevica na Krki.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...