www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vitez na pohodu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vitez na pohodu

Avtor gorazdrenko
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Vitez na pohodu (Knights Tour) predstavlja novo obliko turističnega produkta, v katerem združujemo srednji vek in sodobno tehnologijo v okviru doživetja na Polhograjskih Dolomitih, na območju, ki je najgosteje poseljeno z gradovi v Sloveniji. Turistu bi jo približali z mobilno aplikacijo, ki ga vodi po začrtani poti in ga informira o zgodovini in gostinski ponudbi. Aplikacija omogoča popolno svobodo glede termina pohoda, njegove hitrosti in dinamike. Turist si lahko izdela lasten pohod, ki ga lahko spremeni v bolj zgodovinskega ali bolj športnega (tras je v aplikaciji več, pohodniško bolj zahtevna tura, družinam bolj prijazna tura itd.). Aplikacija bo beležila tudi čas hoje. V prihodnosti bomo omogočili še izposojo koles, saj je pot delno primerna tudi za kolesa.

Ciljne skupine, na katere bomo usmerili oglaševanje, so: družine in pohodniki, planinska društva, rekreativni športniki, turisti. Ciljamo tako na domače kot tuje turiste, vendar morajo ti začetek pohoda doseči z lastnim prevozom.

Dodatna ponudba ob poti: gostinska ponudba zgodovinskih jedi (srednji vek), možnost prenočitve v srednjeveškem taboru, ki bi predstavljal spanje pod primernim šotorom ali pa na seniku ...

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja gorazdrenko.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...