www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::V igri za snovalca ostaja 45 idej

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

V igri za snovalca ostaja 45 idej

Avtor BTPS
Datum
28. marec 2017
Tip
Novica

Izmed 47 idej, ki so prispele na poziv Snovalec 2017, jih je tehnični pregled prestalo 45. Te torej ostajajo v igri za finančno nagrado v višini 15.000 evrov bruto in sodelovanje v promocijskih akcijah Slovenske turistične organizacije.

Seznam vseh idej s kratkimi povzetki je tukaj.

Strokovna komisija bo do 12. aprila prispele ideje ocenjevala v skladu z merili iz poziva, najboljše, tj. polfinaliste, pa nato povabila na osebno srečanje, ki bo 18. aprila. Kdo bodo polfinalisti poziva, vam razkrijemo 14. aprila.

Foto: fontana Zeleno zlato, snovalec 2016

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...