www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Holcerija - humoristični šov in druženje na Kopah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Holcerija - humoristični šov in druženje na Kopah

Avtor holcerija
 

Natečaj : Sejalec 2017

15.05.2017
Datum
12. junij 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Holcerija na Kopah je je povsem nov turistični produkt.  Je ETNOLOŠKO HUMORISTIČNI PROGRAM, pri katerem udeleženci spoznajo in sodelujejo pri starih gozdarskih opravilih s starimi orodji, dogajanje pa povezujeta humorist in pravi pohorski holcer.

Na humoristični način vas popeljemo skozi delo pohorskih holcerjev.

Udeleženci lahko sami preizkusijo stara gozdarska opravila. Seznanijo se z zgodovino starih pohorskih običajev na obronkih Pohorja in sodelujejo v teh opravilih. Del programa poteka v tradicionalni pohorski skorjenki, kjer jim predstavimo, kako in kje so pohorski holcerji živeli.

Na koncu udeležence postrežemo s pohorskim loncem - tradicionalno jedjo pohorskih holcerjev.

Programe predstavljamo na šaljiv, humuristični način z resnimi vsebinami, s čimer pritegnemo pozornost udeležencev, vzbudimo sodelovanje in pozitiven odziv.

Ljudem damo nekaj novega, zabavnega in obenem poučnega.

S produktom smo obogatili ponudbo na Kopah. Ker je naše podjetje turistično usmerjeno, prispevamo k večjemu turističnemu obisku Koroške.

S programom Holcerija dosegamo novo kritično maso obiskanosti, pritegnemo pa tudi naključne mimoidoče, da se ustavijo in sodelujejo v našem programu, posledično pa povečujemo prihodke v gostinstvu. Pričakujemo, da nas bo na ta račun letos obiskalo najmanj 5.000 obiskovalcev.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja holcerija.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...