www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Narava v barvah, naravoslovna potovanja in izleti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Narava v barvah, naravoslovna potovanja in izleti

Avtor Jana Kus Veenvliet
 

Natečaj : Sejalec 2017

15.05.2017
Datum
12. junij 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Narava v barvah je skupno ime za nove ekoturistične produkte, ki temeljijo na opazovanju in doživljanju narave Slovenije. V Zavodu Symbioisis smo razvili posebne programe naravoslovnih potovanj in enodnevnih izletov, ki omogočajo tujim gostom pristno spoznavanje narave Slovenije. Gosti na potovanjih in izletih v majhnih skupinah s specializiranim vodnikom obiskujejo različna naravna območja, kjer opazujejo in fotografirajo različne živali in rastline.

Koncept naše ekoturistične dejavnosti je zasnovan tako, da ob upoštevanju etičnih in naravovarstvenih načel izkoriščamo bogato biotsko pestrost v Sloveniji, hkrati pa lokalnim prebivalcem prinašamo možnost prihodkov z visoko dodano vrednostjo. S tem se posredno krepi tudi podpora ohranjanju narave, saj ta postaja razvojna priložnost, ne pa ovira. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Jana Kus Veenvliet.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...