www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::EXPO Postojnska jama kras

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

EXPO Postojnska jama kras

Avtor Dvorščak Postojnska jama
 

Natečaj : Sejalec 2017

15.05.2017
Datum
12. junij 2017
Tip
Ideja
Ponujam

EXPO Postojnska jama kras je največja razstava o jamah in krasu na svetu. S pomočjo interaktivnih in 3D predstavitev so na ogled nastanek krasa, nastanek Postojnske jame, pestrost jamskega življenja ter njena izjemna turistična zgodovina, ki se v veliki meri prepleta tudi s kulturno dediščino. Razstava je zanimiva tako za obiskovalce, ki se s krasom in jamami srečujejo prvič, kot tudi za strokovnjake. Posebna pozornost je namenjena najmlajšim radovednežem, ki jih skozi razstavo interaktivno vodita hrošček drobnovratnik in človeška ribica.

Otroci (in njihovi očetje :)) lahko poskusijo z vožnjo čisto pravega jamskega vlaka. Razstava pomeni dragoceno dopolnitev ogleda Postojnske jame in nadgradnjo dosedanje interpretacije z novimi vsebinami, ki jih obiskovalci pri ogledu ne morejo doživeti. Ena od posebnosti je tudi naravoslovno vodenje biologov vodnikov, ki sta bedela nad razodetjem skrivnosti razmnoževanja človeške ribice - obiskovalci si lahko ob njunem vodenju ogledajo tudi kratek film o razvoju od jajčeca do ličinke.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Dvorščak Postojnska jama.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...