www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hotel Mond, na stičišču štajerskih vinskih poti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hotel Mond, na stičišču štajerskih vinskih poti

Avtor Družba Hit
 

Natečaj : Sejalec 2017

15.05.2017
Datum
12. junij 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Hotel Mond je ena najpomembnejših trajnostnih investicij v novo, visokokakovostno ponudbo nastanitev (t. i. greenfield investicije) v letu 2016 v Sloveniji, ki jo je družba Hit realizirala z lastnimi sredstvi in brez pomoči države. Gre za pomembno pridobitev slovenskega turizma, ki omogoča nadgradnjo turističnega gospodarstva v občini Šentilj in celotni destinaciji. 

V družbi Hit smo se za investicijo v izgradnjo hotela Mond odločili v skladu z razvojnimi smernicami stacionarnega igralništva, ki so usmerjene k podaljševanju bivanja gostov in s tem ustvarjanju dodatne realizacije, tako z igralništvom kot trženjem dodatnih storitev v igralniško-zabaviščnih centrih in izven njih, v povezovanju z lokalnimi turističnimi ponudniki in dobavitelji lokalnih živil.  

Rdeča nit hotela, ki je z igralnico Mond združen v celovit igralniško-zabaviščni center, so vinske zgodbe, ki jih na stičišču prepoznavnih vinskih poti slovenske in avstrijske Štajerske ne manjka.  

Priznanje Sejalec 2017 bi družbi Hit prineslo pomembno potrditev poslovnih dosežkov, hkrati pa pomembno prispevalo k dvigu zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih, ki v projekt vinskega hotela Mond iskreno verjamejo ter zato vanj vlagajo veliko energije in znanja. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Družba Hit.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...