www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Cosmocard "kartic-o-mat"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Cosmocard "kartic-o-mat"

Avtor BTPS
Datum
28. junij 2007
Tip
Novica
Prava turistična inovacija s patentom! Podjetje Cosmocard je prve avtomate, s katerim za 3 EUR na ulici izdelaš montirano razglednico z lastnim portretom in sliko turistične znamenitosti, lani postavljalo po različnih kotičkih Berlina. Virus druge generacije (še bolj dovršenih) "kartic-o-matov" se letos širi po nemški deželi...

Izumimo kaj podobnega ali jo kupimo za slovenske potrebe in promocijo?
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...