www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ideje za avanturistične počitnice

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ideje za avanturistične počitnice

Avtor BTPS
Datum
14. marec 2008
Tip
Novica

Na portalu RTV SLO so pripravili predloge avanturističnih počitnic, na osnovi katerih lahko morda tudi naši ponudniki najdejo nove ideje, kaj turistom še ponuditi.

Če se vam letos ne bo ljubilo poležavati na plaži, si lahko privoščite naslednje avanture: Treking v južno bazo Mount Everesta (Nepal), Peš po velikem Kitajskem zidu, Vzpon po inkovskih poteh (Peru), Treking na kameli (Maroko), Skakanje s padalom v tandemu (Velika Britanija), Potapljanje v kletki (Južnoafriška republika), Skakanje z elastiko v Zimbabveju, Vožnja z motorjem po Avtocesti 1 (ZDA), Tek z biki v Pamploni (Španija), Ribarjenje na ledu (Kanada).

Podrobnosti si lahko preberete tukaj, če pa vam uspe kaj podobno avanturističnega prenesti v slovensko turistično ponudbo, ne pozabite sporočiti tudi nam.

(Foto: Zelo, www.sxc.hu)
 

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...