www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sredstva koprskega BTPS pologa razdeljena!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sredstva koprskega BTPS pologa razdeljena!

Avtor BTPS
Datum
20. marec 2008
Tip
Novica
Mestna občina Koper je maja lani na spletnih straneh Banke turističnih priložnosti Slovenije objavila energijski polog ep07052101-mok, na podlagi katerega je v sodelovanju z BTPS in Univerzitetnim inkubatorjem Primorske izvedla javni razpis.

Izbrane so bile tri ideje/predlogi:

ip07071501-istrska_TA - 10.0000 EUR

ip07112801_rezervacije - 5.000 EUR

ip08022601_brezzicno_omrezje - 5.000 EUR

Nagrajene turistične novosti bodo javnosti predstavljene na novinarski konferenci v petek, 21. marca 2008, ob 13. uri v sejni sobi Mestne občine Koper.
 
Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...