www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Promocija Mobile Adventures Biking

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Promocija Mobile Adventures Biking

Avtor BTPS
Datum
1. april 2008
Tip
Novica
Mobile Adventures Biking je podjetje, ki je nastalo iz idejnega pologa ip07051304-kolo_avtodom ob pomoči Banke priložnosti in dveh energijskih pologov, Mestne občine Ljubljane (€ polog) ep07021901-mol in Banke Hypo (€ polog) ep07041701-Hypo.

Podjetje se je na tujih trgih pričelo promovirati tudi s pomočjo nagradne igre na mednarodnem spletnem kolesarskem portalu http://www.bikemagic.com/. Več o nagradni igri si lahko preberete tukaj.
Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...