www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Športna rekreacija in turizem - jadranje na deski

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Športna rekreacija in turizem - jadranje na deski

Avtor r07130
Datum
30. maj 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorica diplomske naloge: Barbara Zadek
Mentor: dr. Anton Ogorelc

Naslov: Športna rekreacija in turizem - jadranje na deski kot način preživljanja prostega časa

Organizacija: Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru

Osnovni namen diplomske naloge je analizirati medsebojno povezanost rekreacijskega športa in turizma. Prikazan je trg športnega turizma, teoretična povezanost rekreacijskega športa in turizma in vpliv rekreacijskega športa na razvoj turizma. Avtorica je proučila jadranje na deski kot šport, njegove značilnosti, predvsem pa jadralce na deski kot športnike, ki s svojim športom soustvarjajo sliko športnega turizma doma in v tujini. V zaključku ugotavlja, da je jadranje na deski, šport, vendar ne masovni, ki se je v 30 letih razvil z velikimi tehničnimi in gospodarskimi spremembami, in je postal priljubljen tudi v Sloveniji.

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07130.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...