www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Organizacija trekinga okoli pogorja Anapurn

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Organizacija trekinga okoli pogorja Anapurn

Avtor r07131
Datum
30. maj 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtor diplomske naloge: Tomaž Petek
Mentorica: mag. Sonja Sibila Lebe

Naslov: Priprava in organizacija trekinga okoli pogorja Anapurn

Organizacija: Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru

Namen diplomske naloge je predstaviti, kaj je treking in kako poteka takšna zvrst potovanja. Avtor je analiziral in predstavil treking okrog pogorja Anapurn širši javnosti, kakšni so dobri in slabi vplivi takšnega treninga na ekologijo, kaj treking turizem pomeni v ekonomskem smislu za Nepal ter zakaj se več slovenskih turističnih agencij ne odloča za to popularno obliko turizma v tujih gorstvih.

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07131.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...