www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Poslovni načrt kampa (kopališče) v Škofji Loki

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Poslovni načrt kampa (kopališče) v Škofji Loki

Avtor r07139
Datum
2. junij 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtor: Tevž Korent
Mentorica: mag. Vesna Peric

Organizacija: UP Turistica - Visoka šola za turizem Portorož

V diplomski nalogi je podrobno predstavljen kamp, kategorije dveh zvezdic, s petdesetimi kamp prostori, v skupni izmeri 0,5 ha kot del turistično rekreacijskega parka in druge turistične ponudbe ob zapuščenem kopališču v Škofji Loki. Cilj je predvsem poiskati tržne možnosti kampa, katerim segmentom gostov bi kamp ponujal svoje storitve in kako. V zaključku avtor ugotavlja, da bi pri projektu lahko sodelovali vsi predstavniki civilne družbe, od investitorjev do politikov, ter da je s strani občine in lokalne skupnosti velik interes za izgradnjo parka in kampa.

Dokument je na voljo samo v tiskani obliki v knjižnici Fakultete za turistične študije Turistica iz Portoroža.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07139.
Komentarji povzetka
BTPS 2.12.2008 12:01:58

17.07.2008: Komitentki BTPS (št. računa oz. uporabniško ime r07106) so bili na njeno prošnjo poslani dokumenti Tematski park koliščarji - nova turistična priložnost na Ljubljanskem barju, Projekt izgradnje zabaviščno-tematskega parka, Analiza pogojev za uvedbo bio-hotela v Sloveniji, Poslovni načrt kampa (kopališče) v Škofji Loki in Kolesarski turizem - možnost rekreacije v prostem času.

  • njeno vprašanje: "Na vaši spletni strani sem našla nekaj diplomskih nalog, ki bi jih z veseljem prebrala. Doma sem na Barju in me zanima vse kar je v zvezi z Barjem in turizmom, avtokampi, družinskimi turističnimi kmetijami, tematskimi parki, financiranjem, pridobivanjem zadevnih sredstev iz EU skladov. Našla sem nekaj naslovov nalog in sicer: Projekt izgradnje zabaviščno tematskega parka, Analiza pogojev za uvedbo bio hotela v Sloveniji, Poslovni načrt kampa (kopališče) v Škofji Loki, Kolesarski turizem - možnost rekreacije v prostem času. Če pa obstajajo še kakšne naloge, ki bi po vaši presoji spadale na moje področje, se priporočam, da mi jih sporočite."
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...