www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Projekt izgradnje zabaviščno-tematskega parka

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Projekt izgradnje zabaviščno-tematskega parka

Avtor r07143
Datum
2. junij 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtor diplomske naloge: Jože Hočevar
Mentor: dr. Anton Hauc

Organizacija: Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru

Avtor je na osnovi analize zabaviščno-tematskih parkov izdelal zagonski elaborat projekta izgradnje zabaviščno-tematskega parka v Termah Čatež. Gre za predstavitev konkretnih predlogov rešitve problema širitve dejavnosti in finančnih posledic, ob upoštevanju vhodnih strategij podjetja ter strateško relevantnega okolja. Diplomsko delo naj bi pomagalo podjetj pri sprejemanju odločitev glede realizacije projekta.
 
Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07143.
Komentarji povzetka
BTPS 2.12.2008 12:00:14

17.07.2008: Komitentki BTPS (št. računa oz. uporabniško ime r07106) so bili na njeno prošnjo poslani dokumenti Tematski park koliščarji - nova turistična priložnost na Ljubljanskem barju, Projekt izgradnje zabaviščno-tematskega parka, Analiza pogojev za uvedbo bio-hotela v Sloveniji, Poslovni načrt kampa (kopališče) v Škofji Loki in Kolesarski turizem - možnost rekreacije v prostem času.

  • njeno vprašanje: "Na vaši spletni strani sem našla nekaj diplomskih nalog, ki bi jih z veseljem prebrala. Doma sem na Barju in me zanima vse kar je v zvezi z Barjem in turizmom, avtokampi, družinskimi turističnimi kmetijami, tematskimi parki, financiranjem, pridobivanjem zadevnih sredstev iz EU skladov. Našla sem nekaj naslovov nalog in sicer: Projekt izgradnje zabaviščno tematskega parka, Analiza pogojev za uvedbo bio hotela v Sloveniji, Poslovni načrt kampa (kopališče) v Škofji Loki, Kolesarski turizem - možnost rekreacije v prostem času. Če pa obstajajo še kakšne naloge, ki bi po vaši presoji spadale na moje področje, se priporočam, da mi jih sporočite."
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...