www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Tehnologija izboljšanja cenovno ugodnih vin

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Tehnologija izboljšanja cenovno ugodnih vin

Avtor BTPS
Datum
5. januar 2009
Tip
Novica

Skupini raziskovalcev in enologov je uspelo odkriti, kako na hiter in ekonomičen način "postarati" okus cenovno ugodnih vin. Strokovnjaki uporabljajo titanove elektrode, ki s pomočjo močnega električnega toka spremenijo razmerje med alkoholi in kislinami, ter s tem izboljšajo aromo in občutek v ustih. Novo tehnologijo staranja vina je že uspešno preizkusil kitajski kemik Xin An Zeng.

Vir: Računalniške novice
 
Foto: woodsy, www.sxc.hu
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...