www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Alpinizem in turizem pod eno streho

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Alpinizem in turizem pod eno streho

Avtor BTPS
Datum
14. januar 2009
Tip
Novica
V Innsbrucku so pripravili nov turistični produkt "Tour Praxmar", katerega glavni namen je učenje varnega turnega smučanja in alpinizma. Vse ljubitelje zimskih adrenalinskih športov vabijo, da se udeležijo programa učenja, ki vsebuje tako teoretični kot praktični pristop. Zainteresirane predvsem naučijo, kako se izogniti nevarnostim. Na spletni platformi najprej dobijo informacije o nevarnih situacijah, potrebni opremi, turah, o pravilih obnašanja, lahko pa tudi korak za korakom načrtujejo predvideno pot turnega smučanja, pešačenja ali plezanja. Nato sledijo še praktični poizkusi. Poudarjeno je tudi, da je potrebno pridobljeno znanje uporabljati na katerikoli lokaciji, ne le na njihovih "turističnih poligonih".

Vir: Apa-ots tourismuspresse

Foto: g magnan, www.sxc.hu

 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...