www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prva prijava na Sejalca 2009 je že tu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prva prijava na Sejalca 2009 je že tu

Avtor BTPS
Datum
13. marec 2009
Tip
Novica
Slovenska turistična organizacija je že prejela prvo prijavo na razpis Sejalec 2009.

Kompas Novo mesto d.o.o. je vodilna turistična agencija na področju JV Slovenije. Na razpis Sejalec 2009 se prijavlja s projektom Regijske tematske poti. Projekt je s pomočjo sodobne informacijske tehnologije združil ponudbo 28 najbolj atraktivnih točk naravne in kulturne dediščine celotne regije, ki so označene in vključene v različne turistične produkte in ponuja 1400 km pohodnih, kolesarskih, jahalnih in vodnih poti na področju celotne JV Slovenije.  Projekt združuje 19 občin, nosilka operacije je občina Trebnje, upravljalec RC Novo mesto, izvajalec pa Igea d.o.o. s sodelujočimi partnerji.

O eni od predstavitev prijavljenih tematskih poti smo v BTPS že pisali v novici IT navigacija po novih slovenskih tematskih poteh
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...