www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Logarska dolina dostopna vsem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Logarska dolina dostopna vsem

Avtor r07154
Datum
1. april 2009
Tip
Znanje
Ponujam
V Logarski dolini smo hoteli ugotoviti, kaj je potrebno za izgradnjo tematskih poti za gibalno ovirane. Pri raziskavi smo uporabili opisno, primerjalno in razlagalno metodo, tehniki anketiranja in osebnega razgovora. Pripravili smo tematsko pot prilagojeno potrebam gibalno oviranim. Upamo, da bo naš načrt za tematsko pot čim prej zaživel, da se bodo na podlagi naših ugotovitev odpravile ovire gibalno oviranim v Logarski dolini.

Avtorji: Valentina Kobal, Jana Krivec, Neja Mlakar, Gregor Janežič
Mentor: Ga.prof. Lidija Kokol
Šola: Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje

Avtorji so z raziskovalno nalogo sodelovali na konferenci Mladi za turizem (http://www.ntz-nta.si/default.asp?ID=4336) in dosegli 3. mesto.

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

Foto: namessis1, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07154.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...