www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Slovenija je ali 'ni od muh'?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Slovenija je ali 'ni od muh'?

Avtor BTPS
Datum
7. maj 2009
Tip
Novica
Slovenska turistična organizacija je v sodelovanju z Ribiško zvezo Slovenije predstavila nov turistični produkt – muharjenje v Sloveniji. Muharjenje velja za enega prvih načinov ribolova, začetki na Slovenskem segajo že v začetek prejšnjega stoletja.

V katalogu Muharjenje v Sloveniji, ki je izšel v skupni nakladi 50.000 izvodov v večih jezikih, pa si lahko preberete vse o tej zanimivi dejavnosti. 

Vir: www.slovenia.info

Foto: mazupan, www.sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...