www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Potovanja za fotografe

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Potovanja za fotografe

Avtor ratluk
Datum
17. avgust 2009
Tip
Ideja
Iščem
Potovanja po Sloveniji (kasneje tudi širši regiji), ki so namenjena in prilagojena fotografom.
Potuje se v manjših skupinah, kar olajša transport in omogoča prenočevanje v lokalnih zasebnih namestitvah, kjer imajo gostje pristen stik z "domačini" in doprinesejo k ekonomiji lokalnih skupnosti.
 
Program se (lahko) prilagaja doseganju optimalnih pogojev (vreme,  živalski svet, potrebe gostov,...).  
 
Urnik je prilagojen fotografiji - svetlobi (zgodnje vstajanje, opoldanski počitek, aktivno popoldne in večer) ter dopušča dovolj časa za temeljito raziskovanje destinacije.
 
Potovanja vodijo izkušeni fotografi, ki poznajo destinacije in goste pripeljejo na pravo mesto ob pravem času za dobro fotografijo. Hkrati nastopajo tudi v vlogi tutorjev, ki znajo svetovati glede fotografije in kasnejše obdelave.
 
Poleg potovanj bomo organizirali tudi fotografske delavnice, ki so krajše in potekajo na eni lokaciji. Tu so skupine lahko večje, poudarek je na določenem tipu fotografije (krajinska, narava, makro, jamska...)
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ratluk.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...