www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Promocija Slovenije skozi kulinarično raznolikost

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Promocija Slovenije skozi kulinarično raznolikost

Avtor KUHAR JAKA
Datum
19. avgust 2009
Tip
Ideja
Ponujam

 

Gre za promocijo Slovenije kot destinacije kulinarične in naravne raznovrstnosti, skozi serijo kratkih kuharskih oddaj (10 min), ki predstavlja kulinarične in krajinske posebnosti naše dežele skozi povezovalca in hkrati kuharja v različnih vlogah, odvisno od lokacije snemanja. V svetovnem merilu imamo priznane kuharske mojstre in naša kulinarika je preko teh ljudi cenjena v svetu, povprečni turisti pa od tega ne vedo nič. S tem namenom in načinom marketinškega pristopa bi opozorili naše obiskovalce te lepe dežele na posebnosti le te in na kulinariko, ki jo premoremo. Povečali bi prepoznavnost slovenskih destinacij in hkrati kot simbolično darilo v obliki DVD-ja na naših »info« točkah po mestih, nastopih na sejmih, raznih drugih predstavitvah, naredili korak naprej v promociji lastne dežele in s tem posledično primamili še kakšnega gosta ponovno na obisk.

Oddaje bi bile kratke (10 min) posnete v angleškem, nemškem in italijanskem jeziku, kuhar kot pripovedovalec in izvajalec (5 min), lepote okolja in življenje ljudi (5 min).

Tako hkrati naredimo promocijo za poklice v gostinstvu, da se mladi v večji meri odločajo za ta poklic in tudi promocijo dežele na malo drugačen način, skozi LOVE FOOD.

V tem sklopu sledijo posledično nadaljevanja povezovanj z različnimi itinerarji kulinaričnih in naravnih lepot Slovenije, ki bi jih lokalne turistične organizacije pripravile za svoje območje, kot tudi slogan SLOVENIA "Ljubezen gre skozi želodec".

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja KUHAR JAKA.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...