www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezplačna avtomatska presoja poslovnega načrta

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačna avtomatska presoja poslovnega načrta

Avtor BTPS
Datum
24. avgust 2009
Tip
Novica
Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) preko portala imamidejo.si omogoča brezplačno aplikacijo, ki oceni popolnost poslovnega načrta skozi oči investitorja.
 
Orodje je enostavno za uporabo in vas vodi skozi faze poslovnega načrta ter svetuje kako ga izboljšati. Končni rezultat nam posreduje takoj v tablični grafični ali tekstualni obliki. Preskus orodja traja 30 do 50 min, odvisno od tega kako natančno je izdelan poslovni načrt.
 
Za brezplačen dostop do orodja potrebujete geslo, ki ga na enostaven način pridobite prek elektronske pošte na naslov: scki@japti.si. Navesti je potrebno naziv in sedež podjetja.
 
Orodje SAT PRO je spletno orodje, ki je bilo razvito v podjetju Gate2Growth, ki ga podpira Evropska komisija. Namenjen je podpori inovativnim evropskim podjetnikom in strokovnjakom, ki želijo pospeševati inovativnost. Prevod slovenske brezplačne licence je zagotovil JAPTI.

Vir: imamidejo.si
Foto: linxbot,  www.sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...