www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Reka Soča je gostila umetnika na splavu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Reka Soča je gostila umetnika na splavu

Avtor BTPS
Datum
26. avgust 2009
Tip
Novica
Včeraj ste lahko uživali v nenavadnem klavirskem koncertu, ki je nakazal, kaj vse lahko vsebujejo sodobni kulturni turistični produkti v Sloveniji. Koncertni oder je bila Soča oz. splav, na katerem je v nenavadnem okolju ustvarjal eden najperspektivnejših mladih slovenskih pianistov, Ivan Skrt. Združeni so bili elementi kakovostne glasbe, barv, lokacije in izvedbe. 
 
Vir in foto: www.rtvslo.si
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...