www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Znani kandidati za finaliste razpisa Snovalec 2009

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Znani kandidati za finaliste razpisa Snovalec 2009

Avtor BTPS
Datum
6. oktober 2009
Tip
Novica
Potem, ko smo pred časom objavili rezultate prve faze razpisa Snovalec, so v naslednji fazi člani komisije Snovalec izbirali kandidate za finaliste, ki bodo v izpolnjevali končne, podrobne prijavnice. Za kandidate za finaliste je bilo izbranih naslednjih 15 idejnih pologov:

Gostilna Slovenija
Življenje v kraških jamah in lov na medveda
Aktivne delovne počitnice v Sloveniji
Potovanja za fotografe
SiPark
Spletna stran vseh slovenskih gozdnih učnih poti
Doživetje ob Ivanovi skodelici kave
S kotalkami in rolerji po Sloveniji
Bivanje na vodi - izdelava Apartmaja na vodi
TUR-TV prva turistična televizija
Muzej nerealiziranih izumov
Večerja v nebesih
Blagovna znamka lokalne rastline
Istrski večeri
Center za razvoj osebne kariere v turizmu

Med naštetimi kandidati za finaliste bo komisija po oddaji njihovih končnih prijavnic izbrala finaliste. Finalisti se bodo komisiji predstavili še v živo in kandidirali za finančno podporo in slovesno razlgasitev ob boku sejalcev na decembrskem Slovenskem turističnem forumu. Tako bodo na istem zmagovalnem odru stali tisti, ki so že pokazali svoje mišice in idejo uresničili, kot tisti, ki mišice in pogum za uresničitev svojih idej še zbirajo.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...